Uashmama

Wasbaar papier dat eruit ziet als leer, dat vinden wij seriously good! De tassen, paperbags en accessoires van Uashmama zijn niet voor niets mateloos populair.

Origineel, duurzaam én prachtig design. Zo kan Uashmama (spreek uit als Wash mama) het beste worden omschreven. De tassen en accessoires van Uashmama worden met liefde en toewijding in Italië gemaakt en zijn een combinatie van traditie, vakmanschap en technologie.

Je zou het niet zeggen, maar alle producten van Uashmama zijn gemaakt van papier.  Het productieproces is echter vergelijkbaar met het looien van leer, waaruit een duurzaam materiaal ontstaat van 100 procent natuurlijke vezels afkomstig van kweekbomen. Er wordt alleen gebruikt gemaakt van natuurlijke pigmenten om de verschillende kleuren te verkrijgen. Het uiteindelijke resultaat, wasbaar papier, is bijna niet van leer te onderscheiden.

De producten zijn écht wasbaar dus een paar spetters op je tas doen zeker geen kwaad. Daarnaast behoudt dit kwalitatieve en sterke materiaal zijn vorm. Daar houden wij van!

 

Redactie   ▸ door
Top
×
×