Originele cadeautip: lievelingsoverhemd wordt boxershort!

Eindelijk is er een oplossing voor dat overhemd dat écht niet meer kan – denk MC Hammer bliksemschichten –, maar waar je geen afstand van kan doen. Van Hulley transformeert ‘m tot een te gekke boxershort of kort strandbroekje. Een superleuk cadeau!

Vorig jaar kreeg ik een verrassend verjaardagscadeau van mijn vriend. Onder lichte dwang had hij eindelijk zijn kledingkast opgeschoond. Opgeruimd staat netjes. Tenminste, dat dacht ik…

Want zijn paars/oranje overhemd (dit was ooit fashionable) kreeg ik op wel heel bijzondere wijze terug: als strandbroekje! Wat eens een afschuwelijke print leek, blijkt heel goed te werken als short.

Als je shirt terugkomt als short, is het ook een beetje van de vrouwen die ’m hebben gemaakt

De shorts van Van Hulley worden gemaakt door vrouwen die graag willen werken, maar nog niet de benodigde papieren hebben voor hun ambitie op de arbeidsmarkt.

Bij Van Hulley doen ze werkervaring op en volgen tegelijkertijd een opleiding. Ze gaan anderhalve dag per week naar school om zo hun entreebewijs voor het mbo te halen.

Oprichter Jolijn Creutzberg: “Als je shirt weer terugkomt als short, is het niet meer alleen van jou, maar ook een beetje van de vrouwen geworden die ’m hebben gemaakt. Een beetje van hullie dus.”

Top
×
×