Verslavingsalert! Er is sinds kort een Funda voor tiny houses

Voor de Funda-fanaten onder ons gaat er een nieuwe wereld open. Sinds kort bestaat de website Tiny Findy, een site waarop je tiny houses kunt zoeken en aanbieden.

De net gelanceerde site Tiny Findy is opgericht door Marjolein Jonker. Zij woont zelf inmiddels anderhalf jaar in een tiny house bij Alkmaar en blogt hierover op haar website Marjolein in het klein. Volgens Marjolein dromen veel mensen ervan om net als zij in een tiny house te wonen. Tiny Findy moet hen helpen deze droom makkelijker te verwezenlijken.

De interesse in dit soort mini-huisjes lijkt te groeien. Logisch ook, een groot huis brengt veel meer (financiële) lasten met zich mee en bovendien zien de tiny houses met hun vaak strakke design er fantastisch uit. Het is daarbij dé manier om je ecologische footprint te verkleinen en zo je steentje bij te dragen aan het milieu.

Op Tiny Findy krijg je een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is. Zo kun je grond kopen om zelf een huisje op te zetten, een kant-en-klaar exemplaar of tiny house bouwpakket kopen of speciaal zoeken op zelfvoorzienende huizen. Ook als je niet overweegt om mee te gaan in deze minimalistische trend is het de moeite waard om even een bezoekje te brengen aan de site, want wat is er nou leuker dan een kijkje nemen in andermans huis? En wie weet raak je toch geïnspireerd…

Geïnspireerd? Lees ook: Wow, Microsoft bouwt boomhutten voor medewerkers

 

Celine Bast   ▸ door
Top
×
×