Deze brief met levensadvies schreef de 27-jarige Holly Butcher vlak voor ze stierf

‘Ik ben nu 27. Ik wil niet gaan. Ik hou van mijn leven. Ik ben gelukkig.’ Een dag voor ze overleed aan kanker, schreef de 27-jarige Holly Butcher deze emotionele brief met levensadvies.

De 27-jarige Holly Butcher uit Australië overleed op 4 januari 2018 in het bijzijn van haar familie aan de gevolgen van kanker. Een dag voor haar dood schreef ze een brief met levensadvies, die nu viral gaat op social media.

In de brief roept ze iedereen die niet gelukkig is op om daar iets aan te doen, en herinnert ze ons aan wat echt belangrijk is in het leven:

Een beetje levensadvies van Hol:

Het is vreemd om je sterfelijkheid op 26-jarige leeftijd te beseffen en te accepteren. Het is een van die dingen die je normaal gesproken negeert. De dagen tikken voorbij en je verwacht gewoon dat ze blijven komen; Tot het onverwachte gebeurt.

Ik stelde me altijd voor dat ik oud, gerimpeld en grijs zou worden – waarschijnlijk veroorzaakt door de prachtige familie (veel kindjes) die ik van plan was te krijgen met de liefde van mijn leven. Dat wil ik zo graag dat het pijn doet. Dat is het met het leven; Het is fragiel, kostbaar en onvoorspelbaar en elke dag is een geschenk, geen gegeven recht.

Ik ben nu 27. Ik wil niet gaan. Ik hou van mijn leven. Ik ben gelukkig… dat ben ik aan mijn geliefden verschuldigd. Maar ik heb er geen controle meer over. (…)

Ik heb hieronder veel van mijn gedachten genoteerd, want ik heb de afgelopen maanden veel tijd gehad om na te denken over het leven. Natuurlijk is het meestal het midden in de nacht, wanneer deze willekeurige dingen in me opkomen! (…)

Ik hoor mensen klagen over hoe vervelend hun werk is of over hoe moeilijk ze het vinden om te sporten – Wees dankbaar dat je er fysiek toe in staat bent. Werk en lichaamsbeweging lijken misschien onbelangrijke dingen … totdat je lichaam je niet meer toestaat om een ​​van beide te doen.

Wees dankbaar voor elke dag dat je geen pijn hebt en zelfs voor de dagen dat je je niet lekker voelt en griep, een zere rug of een verstuikte enkel hebt, accepteer dat het vervelend is maar wees dankbaar dat het niet levensbedreigend is en zal verdwijnen.

Zeur minder, mensen!… En help elkaar meer.

Geef, geef, geef. Het is waar dat je gelukkiger wordt van de dingen die je voor anderen doet dan voor jezelf. Ik wou dat ik dit meer had gedaan. Sinds ik ziek ben, heb ik de meest ongelofelijk gulle en aardige mensen ontmoet en kreeg ik de meest meelevende en liefdevolle woorden en steun van mijn familie, vrienden en vreemden; Meer dan ik ooit zal kunnen teruggeven. Ik zal dit nooit vergeten en zal al deze mensen voor altijd dankbaar zijn. (…)

Het is vreemd om aan het einde geld te hebben… als je aan het doodgaan bent. Je koopt geen materiële spullen meer zoals je normaal gesproken doet, zoals een nieuwe jurk. Je realiseert je hoe dom het is dat we denken dat het de moeite waard is om zoveel geld uit te geven aan nieuwe kleding en ‘dingen’ in ons leven.

Koop iets leuks voor een vriend in plaats van een andere jurk, verzorgingsproduct of sieraden voor die volgende bruiloft. 1. Het kan niemand wat schelen als je twee keer hetzelfde draagt ​​2. Het voelt goed. Neem je vrienden mee uit eten, of beter nog, kook eten voor ze. Zet koffie voor ze. Geef ze een plant, een massage of een kaars en vertel hen dat je van ze houdt wanneer je het geeft.

Besteed je geld aan ervaringen. Of mis in elk geval geen ervaringen, doordat je je geld hebt uitgegeven aan materiële shit.

Doe moeite om eindelijk eens dat dagje naar het strand te gaan, dat je maar blijft uitstellen. Ga pootje baden en graaf je tenen in het zand. Maak je gezicht nat met zout water.

Ga de natuur in.

Probeer gewoon te genieten van de momenten in plaats van ze vast te leggen met het scherm van je telefoon. Het leven is niet bedoeld om door een scherm geleefd te worden, noch gaat het om het krijgen van de perfecte foto… (…)

Sta eens een keer vroeg op en luister naar de vogels terwijl je naar de prachtige kleuren kijkt die de zon maakt als hij opkomt.
Luister naar muziek .. luister echt. Muziek is therapie. Oud is het beste.
Knuffel je hond. Dat zal ik echt missen.
Praat met je vrienden. Leg je telefoon neer. Gaat het goed met ze?
Reis als dat je wens is, niet als het dat niet is.
Werk om te leven, leef niet om te werken.
Doe wat je in je hart echt gelukkig maakt.
Eet die taart. Geen schuldgevoel.
Zeg nee tegen dingen die je echt niet wilt doen.
Voel je niet onder druk gezet om te doen wat andere mensen denken dat een bevredigend leven is …misschien wil jij gewoon een middelmatig leven en dat is helemaal oké.
Vertel je geliefden dat je van ze houdt elke keer dat je de kans krijgt en hou van ze met alles wat je in je hebt.
En onthoud dat als iets je ongelukkig maakt, je de macht hebt om het te veranderen – in werk of liefde of wat het ook is. Heb het lef om te veranderen. Je weet niet hoeveel tijd je op deze aarde hebt, dus verspil geen tijd met ongelukkig zijn. Ik weet dat dit altijd gezegd wordt, maar het is zo ontzettend waar.

Nou ja, dit is slechts het levensadvies van één jonge meid. Doe er wat mee, of niet, mij maakt het niet uit!
(…)

’Til we meet again

Hol

Xoxo

De familie van Holly Butcher heeft haar Facebookpagina openbaar gemaakt, zodat iedereen haar levensadvies kan lezen. Je kunt de volledige brief van Holly Butcher hier bekijken.

Geïnspireerd? Lees ook Levenslessen van een nog geen 90-jarige

Redactie   ▸ door
Top
×
×