Even voorstellen: het Seriously Good-team

Wie werken er achter de schermen van Seriously Good? We stellen het vaste team aan je voor: Corina, Ingrid, Wytze, Rachel en Richard.

Seriously Good groeit supersnel en het Seriously Good-team groeit mee. Naast een steeds grotere groep freelancers heeft Seriously Good inmiddels een vast team van vijf personen dat keihard werkt om het online magazine en de webshop nog beter, mooier en inspirerender voor je te maken. Hoog tijd om ze aan je voor te stellen!

 1. Corina – verantwoordelijk voor de merken en producten in de webshop
  Corina is creatief én zakelijk. Ze is expert in het spotten van de laatste trends, het ontdekken van mooie, nieuwe duurzame merken en in het vinden van de allerleukste en inspirerendste producten voor jou. Ze heeft ervaring en kennis vanuit grote merken en retailers zoals HEMA, Oilily, AH en Hallmark, en diverse fairtrade concepten.
 2. Ingrid – founder en eindverantwoordelijk
  Ingrid heeft een achtergrond in media en content marketing en droomde er al jaren van om duurzaamheid leuker, cooler en inspirerender te maken. Dat resulteerde in Seriously Good en ze is nog elke dag blij en trots dat het is gelukt. Ze werkte hiervoor onder meer bij RTL, Allerhande en Sanoma. Ook schreef ze een boek: Luchtmeisjes.
 3. Wytze – verantwoordelijk voor de techniek
  Weet alles van de laatste technische ontwikkelingen en maakte eerder al de meest fantastische websites en apps voor onder meer UMC Utrecht, Sony Music en Soldaat van Oranje – De Musical. Wytze kent mede-teamlid Richard nog van de middelbare school, dus samenwerken kunnen ze als geen ander.
 4. Rachel – verantwoordelijk voor het magazine en de artikelen
  Wanneer jullie een artikel in het online magazine of op social media massaal lezen en liken, doet Rachel een rondedansje. Ze is een geboren optimist én expert op het gebied van een duurzame lifestyle. Een perfecte match met Seriously Good! Ze heeft ook een blog en een boek: ‘Het hedendaagse heldenboek. 365 manieren om de wereld te redden’.
 5. Richard – verantwoordelijk voor de look-and-feel
  Bepaalt hoe het platform en alle andere on- en offline uitingen van Seriously Good eruit zien. Een creatieve perfectionist die er alles aan wil doen om jou ervan te overtuigen dat duurzaamheid absoluut niet saai en onaantrekkelijk hoeft te zijn. Liet zijn creatieve skills al eerder zien voor onder meer Sony Music, Justlease en het Reumafonds.

Geïnspireerd? Lees ook: Over ons – Seriously Good to meet you!

Redactie   ▸ door
Top
×
×