Brandt kaarsen

Het is extra lekker wegdoezelen bij de kaarsen van Brandt -denk aan heerlijke geuren als kamperfoelie, citroen en eucalyptus- omdat de kaarsen seriously duurzaam gemaakt zijn!

Giselle Habraken startte Brandt kaarsen in april 2015 na het ambacht te hebben geleerd in Sunset Park, New York City in een van de meest inspirerende kaarsenstudio’s overzee. De stijl van haar prachtige kaarsen is geïnspireerd op de vintage apotheek gecombineerd met een vleugje van de moderne tijd. Of je nu in een strak design huis woont of een romantische bruiloft hebt, deze kaarsen passen overal bij.

De handgemaakte kaarsen worden in Utrecht gegoten. In iedere stap van het productieproces staat duurzaamheid voorop. De kaars wordt gemaakt van sojawas, dat wordt gewonnen uit sojabonen die op biologische wijze worden geteeld en bewerkt. De lont van de kaars is lood- en zinkvrij en de oliën in de kaars zijn niet giftig. De verpakkingen worden gemaakt van 75% gerecycled papier en gerecycled touw. Het kan dus bijna niet beter!

Redactie   ▸ door
Top
×
×