gratis bezorging vanaf € 75,-

Bijgeloof? Deze armbanden brengen de drager voorspoed

Stiekem vinden we het toch allemaal interessant om te weten wat de betekenis van een edelsteen is? Deze vier armbanden zouden de drager voorspoed brengen.

De betekenis van edelstenen: sommigen hechten er veel waarde aan, anderen vinden het bijgeloof. Toch is het, net als bij bloemen, leuk om te weten wat de bijzondere betekenis van edelstenen is. Zeker als je een sieraad cadeau geeft. Vier bijzondere armbanden die de drager voorspoed zouden brengen:

 1. Armband Lofty Black Agaat van SIERADEN4LIFE, €14,95
  Deze Lofty Black Agaat armband is handgemaakt in Kenia van een agaat edelsteen gecombineerd met fijne zwarte masai (glas)kralen en brass. Van agaat wordt gezegd dat het aardend, stabiliserend en beschermend werkt. De steen zorgt voor geestelijke en emotionele rust en balans. Het helpt jezelf te accepteren en vertrouwen te hebben in jezelf. Door haar beschermende werking wordt agaat beschouwd als een goede steen voor vrouwen om tijdens de zwangerschap te dragen. Niet alleen een mooi cadeau vanwege de betekenis van edelsteen, want deze armband heeft ook nog eens een prachtige cadeauverpakking.
 2. Armband Nature Scenery Jaspis van SIERADEN4LIFE, €17,95
  Deze Nature armbandenset bestaat uit drie armbanden die zijn gemaakt van verschillende natuurlijke materialen. De grote steen is Jaspis, een edelsteen die aardend en beschermend zou werken en je helpt je doelen te bereiken. Jaspis helpt je ook voor jezelf op te komen, geeft moed, maakt je weerbaar en assertief, en vermindert angst voor conflicten. Met deze armbanden voel je je hopelijk zelfverzekerder, strijdlustig, daadkrachtig en vastberaden. In deze handgemaakte armbanden zijn verder groene cateye kralen en brass details verwerkt. De armbanden hebben een prachtige cadeauverpakking.
 3. Lotus seed bracelet silver van JULIA OTILIA, €24,95
  Deze armband heeft geen edelstenen, maar is gemaakt van lotuszaden die zijn geoogst in Nepal. De lotus bloem is een symbool voor (spirituele) groei en het overwinnen van de obstakels die je op je weg tegenkomt. De plant groeit in modderig water om uiteindelijk een prachtige bloem te worden. In het hindoeïsme staat de bloem onder meer voor schoonheid, vruchtbaarheid en voorspoed. De Hindoe god van de Voorspoed wordt afgebeeld in een lotusbloem. Wanneer je de zaden van de lotusbloem draagt herinneren ze je eraan om ook onder moeilijke omstandigheden kalm en waardig te blijven. Ze zouden je helpen om te focussen en je doel te bereiken. Ook deze armband zit in een mooi doosje en is dus een perfect cadeau.
 4. Armband Lofty Kwarts (Limited Edition) van SIERADEN4LIFE, €15,95
  Deze eveneens handgemaakte armband uit Kenia heeft doorzichtig zwarte kwarts edelsteen gecombineerd met fijne zwarte masai (glas)kralen en brass. Elke armband heeft drie unieke facet geslepen kwarts edelsten. Kwarts zou helpen om je energie te reguleren en concentratieverhogend werken. Het zou energie absorberen, deze opslaan en weer vrijgeven als dat nodig is. Kwarts wordt traditiegetrouw dan ook bij een heleboel aandoeningen gebruikt. Het verhoogt de concentratie en maakt het geheugen toegankelijk. Fysiek zou kwarts het immuunsysteem stimuleren, voor balans zorgen en pijnen verzachten. Ook mooi als cadeau, want deze armband heeft een prachtige cadeauverpakking.
Redactie   ▸ door
Top
×
×