5 stoere én duurzame cadeaus voor hem

Met deze mooie én duurzame cadeaus voor hem maak je niet alleen degene blij die het krijgt, maar ook degene die het heeft gemaakt. Dat is seriously good!

Vijf stoere en originele cadeaus, voor je lief of je beste vriend:

 1. Wijnfleshouder naturel van Kanika, €10,95
  Deze wijnfleshouder is gemaakt van een houtsoort dat duurzaam is en snel groeit. Het hout bevat ook een van nature waterafstotende olie waardoor de fleshouder langer goed blijft. Een fashionable, handig en duurzaam cadeau voor hem.
 2. Sokken grid black van Qnoop, €14,95
  Zwarte sokken met een wit grid. De sokken zijn gemaakt van biologisch katoen. Ze zijn makkelijk bij elkaar te houden doordat er een knoop op de ene sok zit en een lusje op de tweede. Zo voorkom je dat je sokken uit elkaar raken.
 3. The fire starters van Rescued, €41,40
  Bijna alle mannen houden er wel van om een vuurtje te stoken. Voor deze mannen is dit een heel leuk cadeau. Met deze vuurontstekers kunnen ze gemakkelijk de openhaard, BQQ of vuurkorf aansteken. Deze ontstekers zijn niet giftig en zijn behandeld met een foodsafe wax.
 4. Houten horloge Watch ZW039D van Greentime, €158,00
  Een sportief en stoer cadeau voor je partner gemaakt van 100% natuurlijke producten, zelfs de verpakking is gemaakt van recyclebaar materiaal.
 5. Kanteen classic sport XL shale black van Klean kanteen, €22,95
  Een mooie zwarte roestvrijstalen drinkfles voor naar werk, een dagje op pad of naar de sportschool. Plastic flesjes kunnen deeltjes achterlaten in het water door BPA, wat gevolgen kan hebben op de gezondheid. De Klean Kanteen fles is BPA vrij.
Top
×
×