10 tekenen dat jij besmet bent met het Wanderlust virus

Zou jij het liefst 365 dagen per jaar de wereld rondreizen? En heb je er geen enkele moeite mee om spontaan je spullen te pakken en op avontuur te gaan? Grote kans dat jij dan besmet bent met het Wanderlust virus.

Bijna iedereen houdt er wel van om er af en toe eens lekker tussen uit te knijpen, maar bij sommige mensen zit het verlangen om op reis te gaan heel hoog. Als jij jezelf herkent in deze 10 tekenen heb je het Wanderlust virus te pakken:

  1. Aan je muur hangt een grote wereldkaart

Hierop zijn alle landen waar je geweest bent ingekleurd of aangegeven met punaises. Ook houd je de plekken goed bij waar je sowieso nog naartoe moet.

  1. Je Instagram staat vol met vakantiefoto’s

Je Facebook, Instagram en Snapchat staan vol met jaloersmakende foto’s van adembenemende uitzichten, witte stranden en mooie natuur.

  1. Je hebt een heleboel internationale vrienden

Je hebt nog geregeld contact met mensen die je tijdens één van je reizen hebt ontmoet. Engels spreken is voor jou per slot van rekening nooit een issue.

  1. Je hebt een pagina’s lange bucketlist

Er zijn nog een heleboel plekken op de wereld die jij wil zien. En ze lopen uiteen van landen in Zuid-Amerika tot landen in Scandinavië.

  1. Binnen no time heb jij je spullen gepakt

Na zo veel vakanties weet jij precies wat je mee moet nemen en wat je thuis moet laten. Je pakt je koffers moeiteloos in een klein kwartiertje.

  1. Je gaat altijd voor een doe-vakantie

Twee weken in een all-inclusive resort zitten is helemaal niks voor jou. Het liefst verplaats jij van hot naar her met een backpack op je rug om zo de mooiste plekjes te ontdekken.

  1. Overal in je huis staan aandenkens

Kleine boeddha-beeldjes uit Zuidoost Azië en lekkere zeepjes uit Frankrijk. Jouw huis staat vol met souvenirs van de reizen die je hebt gemaakt.

  1. Je spaart geld om te kunnen reizen

Terwijl sommige mensen hun spaargeld gebruiken om die mooie bank aan te schaffen voor in hun huis, maak jij je spaargeld veel liever op aan reizen.

  1. Van heimwee heb jij nog nooit last gehad

Behalve van heimwee naar je vakantie, zodra je weer bent thuisgekomen. Ook voel jij je overal onmiddellijk thuis.

  1. Je hebt geen last van jetlags

Als ervaren reiziger weet jij namelijk als de beste hoe je jetlags moet voorkomen.

 

 

Celine Bast   ▸ door
Top
×
×