Maak je huis gezellig: 10X lekker binnen blijven!

Als het weer buiten even niet mee zit, blijf je gewoon lekker binnen. Wij helpen je om je huis gezellig te maken en hebben 10 producten voor je geselecteerd die seriously good zijn!

Het is niet zo moeilijk om het binnen gezellig te maken: een plaid op de bank om heerlijk onder weg te kruipen, een kaarsje aan en een beker warme thee of chocolademelk erbij. Met deze selectie gaat het zeker lukken:

 1. Kandelaars The Burn Out van RESCUED, €29,95
  Afval is alleen afval als je er niets mee mee doet. Voor ‘The Burn Out’ kandelaars is hout van een podiumbouwer gebruikt. Het resultaat: simpele maar stijlvolle intereuraccessoires.
 2. Kaars in de vorm van een theekopje van RESCUED, €12,95
  Met deze kaars wordt je huis nóg gezelliger. Elk kopje is ambachtelijk gemaakt en dus uniek. Ook een origineel cadeau!
 3. Apothekerskaars Kamperfoelie van BRANDT KAARSEN, €12,50
  Deze zoete honingachtige geur van kamperfoelie met accenten van jasmijn en katoen laat je helemaal wegdromen naar een zachte zomeravond.
 4. Kussenhoes Black Naga van HOUSE OF INDIA, €29,95
  De chique kussenhoes Black Naga is gemaakt in India. De kussenhoes is met de hand geblokprint en met applique afgewerkt.
 5. Bordeauxrode plaid van ELVANG, €115,00
  Dit heerlijk zachte en warme plaid is gemaakt van een blend van alpaca- en schaapswol. Prachtig om te draperen op de bank of als decoratie op het bed.
 6. Plaid Heavenly Honeycomb Roze van HOUSE OF RYM, €85,00
  Welk seizoen ook, het is altijd lekker onder een plaid op de bank. Deze print is één van onze favorieten. Door het romantische patroon ook mooi op je bed.
 7. Beker Oh What a Friendly Face roze van HOUSE OF RYM, €17,00
  ‘Meet’ gravin Paddestoel, een échte dame! Elke beker van dit merk heeft zijn eigen karakter. We like it!
 8. Beker Oh What a Friendly Face bruin van HOUSE OF RYM, €17,00
  Met deze schattige beker is het iedere keer een feestje om te drinken. Elke beker heeft een eigen kleur en eigen figuurtje. Dit is meneer Egel en hij is net zo lief als hij eruit ziet!
 9. Diffuser Warm Winter van WE LOVE THE PLANET, €26,00
  Deze diffuser verspreidt een gezellig warme geur van kruidnagel, elemi olie, gember, sandelhout, kaneel en sinaasappel. Hij gaat heerlijk lang mee, gemiddeld 8-12 weken!
 10. Kokosnootkaars charming chestnut van WE LOVE THE PLANET, €14,95
  Deze sfeervolle charming chestnut kaars is gegoten in een kokosnoot! Hij wordt geleverd met bijbehorend standaard en kan ook blijven drijven in water.
Top
×
×